Nijmeegs Keuring Centrum

Voor medische keuringen en medisch advies.

Over Nijmeegs Keuring Centrum

Door middel van diverse medische keuringen onderzoeken wij of uw werknemer in staat is zijn taken uit te oefenen. Of dit op een gezonde en veilige manier kan. Hierbij wordt gekeken naar de fysieke en de mentale kant. Zodat u voor nu en in de toekomst een fijne werkomgeving kunt bieden, en een goede en tevreden werknemer heeft. We streven op die manier naar een win-win situatie.

Voor een aantal beroepen worden bepaalde eisen aan de werknemer gesteld. Hiervoor bestaan specifieke keuringen. Een chauffeur moet bijvoorbeeld goed kunnen zien en geconcentreerd op de weg kunnen blijven. En asbestsaneerders moeten elke 3 jaar medisch gekeurd worden; hun longen zijn daarbij een speciaal aandachtsgebied.

Sommige verzekeringen, zoals een arbeidsongeschiktheids- of levensverzekering, stellen een medische keuring verplicht. Hierbij kan een uitgebreider bloed-, long en hartonderzoek worden gevraagd. Ook deze medische keuringen doen wij graag voor u. De kosten hiervoor worden door uw verzekeringsmaatschappij vergoed.

Onze tarieven

Wanneer u een huis koopt met financiering, vraagt de hypotheekverstrekker naar een keuring van uw medische toestand. Om het proces van aanvraag niet te vertragen, kunnen wij deze keuring op korte termijn voor u uitvoeren.

Voor particulieren geldt dat iedereen die sinds 2005 een groot rijbewijs (C en/of D) heeft, bij vernieuwing een medische keuring moet kunnen laten zien. Als gecertificeerd bedrijfsarts kunnen wij hiervoor zorgen.

Voor automobilisten boven de 75 jaar is iedere vijf jaar een medische keuring verplicht voor het verlengen van het rijbewijs. Voor deze senioren bieden wij een speciale prijs.

Alle keuringen kunt u door het Nijmeegs Keuring Centrum laten uitvoeren; we zijn hierin uitermate flexibel en hebben korte wachttijden.

Wij voeren ons werk onafhankelijk uit en houden ons vanzelfsprekend aan de voorgeschreven privacywetgeving.

Contactformulier

Maandag tm vrijdag: 8:00-12:00 en 13:00-17:00 uur
Maandagavond: 18:00-21:00 uur
Zaterdag: alleen op afspraak.